Kropsterapi v/Lise Dons

Body SDS

GIV DIN KROP ET BOOST

12 dages effektivt udrensningsforløb


Udrensningsforløbet forløber over 12 dage. De 12 dage fordeles som 5 dages nedregulering, 2 dages faste og 5 dages opregulering. På de 2 fastedage skal vi træne sammen kl. 10-14. Desuden inkluderer forløbet en Body SDS behandling (individuel, tidspunkt aftales).

 

I får opskrifter og vejledning i, hvilke fødevarer der skal udelades i ned- og opreguleringsperioderne samt anbefalede/mulige kosttilskud til at støtte processen.

 

Træningen i weekenden består af Body SDS grundtræning, puls-, udstrækning- og afspændingsøvelser. Træningen foregår i Soul Fitness træningslokaler i Skindergade Kbh K.

 

Prisen for forløbet er 1.950,- kr. som dækker:


  • detaljeret forløbsbeskrivelse og -vejledning
  • madopskrifter
  • forslag til madplan
  • 1 Body SDS behandling
  • 4 Bremer terapi sessioner á 8 min
  • 2 x 4 timers træning
  • sauna og havdyp på træningsdagene

 

Det er et intenst og effektivt forløb, og jeg lover dig forøget kropsbevidsthed og mærkbare ændringer på krop og sind som resultat.


Kan jeg friste dig til at deltage?12 DAGES FORLØB


1.950 KR

                              

Kommende udrensningsforløb


6.-17. november 2023                                 

Andres oplevelser

Ria 59 år:


"De to træningsdage var fantastiske - hårde men gode. Tak for et spændende og lærerigt forløb. Jeg vil helt sikkert give mig selv dette boost et par gange om året fremover!"


Hanne 55 år:


"Inden opstarten var jeg af den overbevisning, at dette var et éngangsforløb. Det ville nok ikke være noget for mig. Nu må jeg sige, at det har givet mig rigtig meget, og jeg kan sagtens finde på at tage et forløb igen en anden gang. Tak for at tage mig med."

Elisabeth 49 år & Christian 49 år:


"Det har været en udfordrende omgang, og interessant som det mentale har været en langt større udfordring end det fysiske. Men skøn, tryg proces med dig ved roret, Lise. Stor tak! Og dejligt at føle sig som en del af et fællesskab – vi var ikke nået halvvejs, hvis vi havde gjort det her alene. Det er stensikkert.

Vi rammer weekenden med en stor selvtilfredshed, en dejlig kropstilstand, og en endnu større glæde over, hvor dejlig morgenmåltidet i morgen bliver!"